Haberler

Karabük Valisi Aktaş, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Aktaş, birim müdürleriyle birlikte ihtiyaçlar, sorunlar ve talepleri yerinde almak için böyle bir program başlattıklarını söyledi.

İl merkezimizden başlayan programın sırasıyla devam ettiğini ifade eden Aktaş, "Amacımız hem sizinle tanışmak, hem de samimi bir ortamda zaman sınırlaması olmadan köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını görüşelim istiyoruz. Burada çözülebilecek bir konu ise hemen kararını alıyoruz ve sorunlarınızı çözüyoruz. Daha uzun vadede çözülmesi gereken bir konu ise onu da arkadaşlarımız notlarını alıyorlar, takip ederek, gereği yapılıyor. Katılımınızdan ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim." diye konuştu.

Toplantıya, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Şube müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Mehmet Aktaş Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title