Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vergili, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde tüm gençlerin bayramını kutlayarak, "Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir" ifadelerini kullandı.

Özcan ise mesajında, milli egemenlik ilkesinin, milli birlik ve beraberliğin sağlanması, bunun yaşatılması ve ilelebet devam etmesi için gençlerimize büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Karabük'te "Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması"

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması" kapsamında Öğlebelli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalledeki Sosyal Yasam Merkezi'nde vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Vergili, "Ay sonunda asfalt çalışması başlayacak. Sizlerin paralarını zayi etmeyiz. 100 temizlik işçimiz var. Burada sizin çin çalışıyoruz. Daha güzel işler yapacağız. İsteklerinizi not ettik. Gerekli işlemler yapılacak" dedi.

Vergili, muhtarla ile bir araya geldi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin mahalle muhtarları ile bir araya geldiği bildirildi.

Karabük Belediyesinden yapılan açıklamada, Vergili'nin muhtarlarla göreve geldiği günden itibaren fikir alış verişi yapmak için bir araya geldiği, kentin sorunlarını çözüme kavuşturmasının mücadelesinin verildiği aktarıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Rafet Vergili Tuncay Özcan 19 Mayıs Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title