Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal'ın Karabük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ile Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Karabük Şubesi Başkanı Ahmet Nur'u ziyaret ettiği bildirildi.

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal'ın Karabük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ile Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Karabük Şubesi Başkanı Ahmet Nur'u ziyaret ettiği bildirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında toplumun her kesimine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Kahveci ve Namal'a ziyaretlerde,  AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Hülya Uğur Kocakavak,  AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği kaydedildi.

Köylerde yol genişletme çalışmaları

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Uzun, Kahyalar-Sipahiler-Karaağaç-Düzcam –Güneşli köyleri yollarında genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yol kaya ve taşların düşmesi üzerine bölgede çalışma başlattıklarını belirtti.

Muhtarlardan ve köy sakinlerinden bu konuda şikayetler geldiğini anlatan Uzun, "Kayaları kırmak mümkün olmadığı için dinamitle patlatmanın daha uygun olacağını düşündük. Güvenlik önlemleri içerisinde patlama yapıldı. Kısa sürede iş makineleriyle temizleme işlemi yapacağız.  Vatandaşlarımızın daha güveneli ulaşım yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Sedat Namal Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title