Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı.

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca şubat ayında yapılan kontrollerde, çeşitli suçlardan aranan 18 kişinin yakalandığı, 6 araca da el konulduğu belirtildi.

Açıklamada, asayiş ve güvenliği sağlamak için kolluk kuvvetlerinin özveri içerisinde çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

SOF yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Karabük Belediyesi Su Tahsilat ve Abone İşlemi Merkezi (SOF)  yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni işlem merkezinin Ömer Lütfi Özaytac Caddesi'nde bulunan Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi'nin bulunduğu binanın giriş katında hizmet vermeye başladığı belirtti.

Açıklamada, yeni yerde vatandaşlara abone işlemleriyle ilgili daha geniş ve modern bir ortamda hizmet verileceği kaydedildi.

-"Gençlik ve Tesettür" Konferansı

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ)  "Gençlik ve Tesettür" Konferansı düzenlendi.

Hamit Çepni Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansta konuşan KBÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı İmamoğlu, 28 Şubat'ın hayata yeni atılanlar için sıkıntılı bir süreci ifade ettiğini belirterek, "Milli ve sosyal bir sürü travmalara neden oldu. Tarih insanın basiretini açan büyük derslerin bize mesaj olarak sunulduğu büyük bir hazinedir. Tarihten önemli dersler çıkartılmalı, ibret alınmalıdır" dedi.

Konferansta Mavera İlim Fikir ve Sanat Kulübü Başkanı İbrahim Şentürk ve yönetmen Kevser Çakır Doğan da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title