Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantı yaptı.

Karabük Organize Sanayi  Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantı yaptı.

Valilik makamında gerçekleşen toplantının ardından konuşan Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, toplantıda gündem maddelerinin görüşüldüğünü söyledi.

İsabetli kararlar almak için aceleci davranmanın gereksiz olduğunu belirten Alimoğlu, "Tahsisler konusunda talep olursa ve yerimiz varsa hemen işlemleri yapıyoruz. Kamulaştırma noktasında ise şuan 80 dönüm civarında yer kaldı. Bunun bir kısmını anlaşarak bir kısmını ise mahkeme ile çözeceğiz" dedi.

Toplantıya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, OSB Müdürü Caner Özcan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı Vergili'yi ziyareti

Karabük Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve beraberindekiler, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Vergili, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldiğinden beri mahalle muhtarları ile her zaman görüştüğünü söyledi.

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmanın her zaman faydasını gördüklerini belirten Vergili, "Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları en iyi bilen onlardır. Belediye olarak yeni dönemde de muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Orhan Alimoğlu Rafet Vergili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title