Haberler

Karabük'teki Cinayet

Eskipazar ilçesinde darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerinin ağır yaralanmasına neden olan 3 şüphelinin yakalanması için özel ekip oluşturuldu.

Eskipazar ilçesinde, darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerininde ağır yaralanmasına neden olan 3 zanlının yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinden özel bir ekip oluşturuldu. Görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyerek eşkalini belirledikleri 3 zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili çok titiz çalışma yürüttüklerini belirterek, "Tesbit ettiğimiz 3 şüphelinin yakalanması için oluşturulan özel ekip çalışıyor. Olayın ardından ilçeden ayrılan şüphelilerin izini sürdük. Ekipler, Gaziantep ve Kilis'te çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şimdi net bir açıklama yapamayız" diye konuştu.

Öte yandan hayatını kaybeden Rahmi Kayacuk akşam saatlerinde ilçeye bağlı Büyükyayalar köyü Durmuşlar Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Olayın ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Halime Kayacuk'un ise tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi.

Olay

Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın birinci katında oturan Rahmi (64) ve Halime Kayacuk (63) çiftinden bir süre haber alamayan oğulları Yavuz Kayacuk, önceki gün telefonla komşularını arayarak yardım istemiş, eve giden komşuları kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirmişti.

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, çifti kanlar içinde yerde yatarken bulmuş, eve çağrılan sağlık ekipleri, Rahmi Kayacuk'un öldüğünü belirlemiş, ağır yaralı haldeki Halime Kayacuk ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Yapılan incelemede, ellerinin arkadan bağlandığı ve vücudunda birden fazla darp izi olduğu saptanan Rahmi Kayacuk'un cesedi, otopsi için Eskipazar Devlet Hastanesi morguna gönderilmişti. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Serhat Tezsever Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title