Haberler

Karabük'te Yasak Aşk Kovalamacası kötü bitti

Güncelleme:

Karabük'te bir kişinin, evini terk edip sevgilisine kaçan eşini otomobil ile kovalaması kazayla son buldu, 1 kişi ağır yaralandı.

Karabük'te, Nuri K. isimli şahıs, evini terk edip sevgilisine kaçan eşini otomobil ile kovalaması feci kazayla son buldu.

DÜN GECE OLDU

Olay dün gece yarısında meydana geldi. 4 yıllık evli olan Aysun K. (31) yasak aşk yaşadığı Arslan N.'nin Soğuksu Mahallesi Makasbaşı mevkiindeki evine kaçtı. Eşinin evi terk edip yasak aşk yaşadığı adamın yanına kaçtığını öğrenen Nuri K. (37) yanına Mustafa O. ve Fatih T. isimli şahısları alarak 78 AJ 842 plakalı otomobili ile Soğuksu Mahallesi'ne gitti. Bu sırada eşi Aysun K. ve Arslan N.'nin 78 AP 345 plakalı otomobil ile kaçtıklarını görünce peşlerine düşerek kovalamaya başladı.

"METRELERCE HAVAYA UÇTU"

Öfkeli kocadan kaçan Arslan N. İle Aysun K.'nın bulunduğu otomobil Güven kavşağına geldiğinde elinde poşetlerle bir alışveriş merkezinde tadilat işi yapan işçilere yemek getiren Işıltan Volga Işıkdağ (32) isimli şahsa çarptı.

Hızla gelen otomobilin çarpmasıyla metrelerce havaya fırlayıp yere düşen Işıkdağ ağır yaralanırken, otomobil ise bariyerlere çarparak durdu. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıya kazada, Arslan N.'nin yanında bulunan bir kişi araçtan inerek kaçarken, Nuri K. ve yanındaki şahsılar kaza yapan otomobilin arka koltuğundan oturan Aysun K.'yı araçtan indirerek kendi araçlarına bindirdiği görülüyor.

POLİS GÖZALTINA ALDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ağır yaralı olan Işıkdağ, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polis olaya karışan şahısları gözaltına aldı.

Hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Işıkdağ'ın hayati tehlikesi bulunurken, polis ekiplerince gözaltına alınan Arslan N. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title