Haberler

Karabük'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Karabük’te kırmızı ışıkta geçen bir otomobil başka bir otomobile çarparak takla attı.

Karabük'te kırmızı ışıkta geçen bir otomobil başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 3 kişi yaralanırken, kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametinden Safranbolu istikametine gitmekte olan İsmail Gökdere (61) idaresindeki 78 AZ 713 plakalı otomobil, Namal kavşağında kırmızı ışıkta geçerek kavşaktan benzinliğe girmeye çalışan Fuat Dağpınarı (39) idaresindeki 78 AH 881 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Gökdere'nin idaresindeki otomobil, kaldırıma çarparak takla attıktan sonra yaklaşık 35 metre sürüklendi. Takla atan otomobil içindeki sürücü Gökdere ile, Durdu Gökkaya (38) ve Penpe Gökdere (64) yaralanırken, yaralılar yoldan geçen vatandaşlar tarafından araç içinden çıkarılarak olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği kavşakta bulunan bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına kaza anı ise saniye saniye yansıdı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

safranbolu gökdere karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title