Haberler

Karabük'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Karabük’te yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Karabük'te yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük- Eskipazar Karayolu Cumayanı köyü girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Karabük istikametine seyir eden Şenol Şen (29) idaresindeki 78 SD 708 plakalı otomobil, Cumayanı benzinlik kavşağında 78 BJ 217 plakalı kamyonetin yolun ortasında durduğunu görünce çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada Şenol Şen önce yolun karşısına geçmeye çalışan Sepil Gergen (33) ve 11 yaşındaki oğlu Muhammet Can Gergen'e, ardından karşı şeritte seyir halinde olan Bülent Ayyıldır (22) idaresindeki 78 SS 392 plakalı otomobile çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle savrulan anne ve oğlu ile otomobillerde bulunan Şenol Şen (29), Özlem Şen (22), Bülent Ayyıldır (50) ve Merve Ayyıldır (15) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren kamyonet sürücüsünün aracını park edip kaçtığı belirlendi. Yaralılardan durumları ağır olan anne Serpil Gergen ile oğlu Muhammet Can Gergen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Köylülerin çimenlere oturarak yaşananları film gibi izlemesi dikkat çekerken, bayramda İstanbul'dan annesinin yanına gelen kız ise kazada annesini ve kardeşini kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskipazar Özlem Şen Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title