Haberler

Karabük'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Karabük’ün Yenice ilçesinde TIR ve kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Karabük'ün Yenice ilçesinde TIR ve kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Yenice ilçesine bağlı Balıkısık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ehliyeti yetersiz ve alkollü olduğu belirlenen Sinan K. yönetimindeki 78 BM 902 plakalı kamyon, Yenice istikametine seyir halinde iken şerit ihlali yapması sonucu karşı istikametten gelmekte olan Onur Osman Yemenici idaresindeki 67 YC 561 plakalı TIR ile kafa kafa çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü Onur Osman Yemenici olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon içinde sıkışan şoför ise, yaralı olarak kurtarılarak 112 ambulansı ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası uzun süre trafiğe kapalı olan yol ise, vinçlerin yardımı ile TIR ve kamyonun kaldırılması sonrası ulaşıma açıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title