Haberler

Karabük'te Şiir ve Kompozisyon Yarışması

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Orman Sevgisi" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Orman Sevgisi" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası çerçevesinde ortaklaşa düzenlenen "Orman Sevgisi" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Karabük Orman İşletme Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine; Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, Karabük Orman İşletme Müdürü Emin Uzunsoy, müdür yardımları, teknik personel, daire çalışanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini ise İşletme Müdürü Emin Uzunsoy verdi. Şiir yarışmasında Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri Şeyma Yılmaz, Berna Güleryüz ve Kayabaşı Ortaokulu öğrencisi İlayda Kasap dereceye girerken, kompozisyon yarışmasında Aydınlıkevler Ortaokulu öğrencisi Buse Taşpınar, Kayabaşı Ortaokulu öğrencileri Dilara Akçaalan ve Dilara Erkartal dereceye girdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Hakkı Ünal Zonguldak Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title