Haberler

Karabük Belediye Başkanı Alt Geçitte Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makam aracıyla sağnak nedeniyle su dolan alt geçitte mahsur kaldı. Başkan iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.

Karabük'te akşam saatlerinde başlayan sağanak, kent merkezinde etkili oldu. Bu sırada yolculuk halinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makam aracıyla sağnak nedeniyle su dolan alt geçitte mahsur kaldı. Başkan iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.

SU BASKINLARI OLDU

Etkili sağanak, trafiği olumsuz etkilerken bazı bölgelerde su baskınlarına neden oldu.

BAŞKAN MAHSUR KALDI

Yağmurun devam ettiği sırada makam aracıyla kent merkezindeki alt geçitten geçen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, su dolan alt geçitte mahsur kaldı.

İŞ MAKİNESİ YARDIMA KOŞTU

Vergili, yaklaşık yarım saat sonra belediyeye ait bir iş makinesi ile aracı çekilerek kurtarıldı. Vergili, başka bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Çift yönlü trafiğe kapatılan alt geçitte suların temizlenmesi için çalışmalar yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Rafet Vergili Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

harbiye:

ben karabüklü biriyim bu tür haberlerin karalama amacıyla yapıldığını düşünüyorum karabük halkı başkandan memnun aynı sorunlar çok büyük şehirlerde bile oluyor

26
15
yanıtYanıtla
harbiye:

bu zamana kadar o küçümsediğiniz eserler bile yoktu ankarada da aynı sorunlar var niçin orayla ilgili eleştiride bulunmuyorsunuz ?ben çıkarsız yalansız dolansız fikrimi yazdım ama bazıları var ki çok çıkarcı be kardeş asıl yağ gibi olanlar onlar

6
3
yanıtYanıtla
mesut romanya:

rafet bey karabuku karabuku karabuk halki uyumayin daha once alt gecitmi vardi karabukde yolla devam baskanim mesut romanya

8
1
yanıtYanıtla
sosyaldemokrat:

akp liydi heralde bu başkan. . durmak yok hizmete devam :)))))

5
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

denyo Mercedes mi görmüş hayatında sürmüş dereye

0
3
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Ulan sizin hiç bahaneniz tükenmez. Nerede ise Yüce Yaratanı suçlayacaksınız!

3
0
yanıtYanıtla
SABRİ TUCEL:

Başkan yağmur yağar yağmaz incele yapmak üzere gelmiş. Evinde sıcak çayını içip, ekiplerini yönlendirip, talimat vermemiş. Kullandığı araç, şahsi aracı, yani devletin aracını malını kullanmıyor. Haber güzel haber ama lütfen detayları da yazın. Ben o görüntüyle üzüldüğüm kadar da, gurur duydum. Karabük''ü 6-7 yıl önce görenler şimdi Karabük değişmiş diyorlar. Bu başkan işte, değiştiren ve mücadele eden. AKP her yerde zafer kazanırken, muhalefet partiden olmasına rağmen Karabüklü''nün S''ü başkanına sahip çıktı. Merak etmeyin biz Başkanımıza güveniyor ve destekliyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
SABRİ TUCEL:

Karabüklü''nün yüzde 53''ü başkanına sahip çıktı.

yanıt0
yanıt0
sinank:

herkes kimin ne mal olduğunu biliyo memlekette. sayın başkan rafet vergili o saatlerde evinde oturup keyif yapmak yerine o sıkıntılara katlanmakla karabüklünün birkez daha gönlünü fethetmiştir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title