Haberler

Karabük'te Park Çalışması

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'ün değişik mahallelerinde park alanları oluşturmaya devam ettiklerini bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'ün değişik mahallelerinde park alanları oluşturmaya devam ettiklerini bildirdi.

Başkan Vergili, yaptığı yazılı açıklamada, park yapımına müsait ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan parkların spor ve sosyal alanların canlanmasını sağlayacağını ifade etti.

Hem çocukların hem yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendiren parkların ferah alanlar oluşturduğunu ifade eden Vergili, şunları kaydetti:

"Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre belirli bir plan dahilinde park yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri, çocuk oyun gruplarının yanı sıra yetişkinler için de fitness aletleri ve oturma alanları yapılıyor. Son olarak 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan yeni parkın yanı sıra eskimiş ve kırılmış olan oyun grupları ve kamelya yenilemesi yapılıyor. Tamir gerektiren parklar hızla yapılarak halka hizmet sunmak için hazırlanıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title