Haberler

Karabük'te Park Açılışı

Karabük Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi'nde yapılan Ormancı Parkı açıldı.

Karabük Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi'nde yapılan Ormancı Parkı açıldı.

Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yapılan yatırımlarla güzel yaşam alanlarının ortaya çıktığını söyledi.

Türkiye'de örnek bir yeşil kuşak çalışması yaptıklarını ifade eden Vergili, " Türkiye'nin hiçbir mahallesi, hiçbir semti bu kadar parka sahip değildir. Hepsi birbirinden güzel bir park ama bir sıkıntımız var parklarımıza mahalle sakinleri olarak sahip çıkmıyoruz. Ben bunları yaparken sizin verdiğiniz paralarla yapıyorum. Hesapladığımız zaman bir parkın ömrü en fazla üç yıl. Bu da yanlış bir şey. Avrupa'da bir park yapıldığı zaman 40 yıl kimse uğramaz. Parktaki aletlerin kırılıp, kırılmaması hiç umurlarında bile olmaz." diye konuştu.

Bölgelerinde kaldırım, asfalt, istinat duvarı, yol, su çalışmalarının da tamamlandığına dikkati çeken Başkan Vergili, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karabük gerçekten ucuz ve kaliteli bir yaşama kavuştu. Bunu da hep beraber devam ettirmemiz lazım. Karabük Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları görüyorsunuz. Şükürler olsun maddi bir sıkıntımız yok. Türkiye'de belki en rahat çalışan belediyelerden birisiyiz ve bu çalışmalarımız devam edecek. Karabük'ün büyük problemlerinin en az yüzde 90'ını çözdük. Her şeyden önemlisi 5000 Evler Mahallesindeki hava kirliliği tamamen ortadan kalktı. Bu mevsimde bir evin yanan ışığının gözükmesi mümkün değildi. Şimdi pırıl pırıl bir semt. Çalışmalarımız devam ederek sizlere hizmet edeceğiz."

Konuşmanın ardından parkın açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title