Haberler

Karabük'te Otomobil Tarlaya Uçtu: 4 Yaralı

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde, köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu.

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde, köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Karabük - Zonguldak Karayolu Balıkısık Mevkii'nde meydana geldi. Karabük'ten Zonguldak'a giden Muhammet Bostancı yönetimindeki 67 NN 538 plakalı otomobil, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapması sonucu beton elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muhammet Bostancı ile yanında bulunan eşi Ayşe, torunu Enes ve gelini İlknur Bostancı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title