Haberler

Karabük'te Mesire Alanı Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından Beşbinevler Mahallesi'nde yapılan mesire alanı açıldı.

Karabük Belediyesi tarafından Beşbinevler Mahallesi'nde yapılan mesire alanı açıldı.

Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mesire yerinin 10 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu söyledi.

Beşbinevler Mahallesi'nin daha önce rağbeti olmayan bir mahalle olduğunu ifade eden Vergili, "Beşbinevler Mahallesi'nin planlaması yapılırken yaşam alanları ve yolları çok iyi belirlenmiş. Önceki senelerde mahallede yeşil alanlarla ilgili çok eksiklikler vardı. Bizim şu anda çalışmalarımıza göre çok yakında Beşbinevler Mahallesi'nde tamamen yeşil bir kuşak zinciri ortaya çıkacak. Belki gezi alanları 200-300 metre yürüdükten sonra diğer bir parka geçişleri sağlanacak ve mükemmel bir yaşam alanı ortaya çıkacak." diye konuştu.

Yeşil alanlar, asfalt, yol, kaldırım problemlerinin çoğunun çözüldüğünü vurgulayan Vergili, şöyle konuştu:

"Eksikler mutlaka olacak. Bu eksiklikleri de bu sene bitirmeyi hedefliyoruz. Beşbinevler Mahallesi, emeklilerin vakit geçireceği bir mahalle haline geldi. Bu sene bitmesi hedeflenen bir köprümüz var. Bu köprü tüm Karabük ve ilçelerini ve civar vilayetlerin ilgisini çekecek bir spor vadisi. Önümüzdeki bu 3 yıl içerisinde hazırlanmış olacak. Her türlü sporların yapılabildiği yürüyüş yollarının olduğu bir yaşam alanı olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title