Haberler

Karabük'te İntihar Girişimi

Karabük'te beş kardeşinin aç olduğunu ve onlara bakamadığını iddia eden bir kişi iş merkezinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre, İnönü Caddesi'nde bulunan yedi katlı Belediye İş Merkezi'nin çatısına yangın...

Karabük'te beş kardeşinin aç olduğunu ve onlara bakamadığını iddia eden bir kişi iş merkezinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, İnönü Caddesi'nde bulunan yedi katlı Belediye İş Merkezi'nin çatısına yangın merdivenlerinden çıkan B.K (17) intihar girişiminde bulundu. Çatının kenarından aşağıya sarkan bir kişiyi görenler polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil ekibi sevk edildi. Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri iş merkezinin branda açarken polis ekipleri de genci ikna etmek için çatıya çıktı. B.K. isimli gencin yanına çıkan polislere beş kardeşi olduğunu ve onlara bakamadığını söyleyerek, "Babam işsiz. Beş kardeşim zor durumda. Çalışmak istiyorum. Bir kardeşim cezaevinde. Evde yiyecek ekmek yok" diyerek yardım istedi. Polislerin yardım sözü vermesi üzerine çatıdan indirilen genç ekip otosuyla Cumayanı köyündeki ailesinin evine bırakıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title