Haberler

Karabük'te, Garajda Park Halindeki 2 Otomobil Yandı

– KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde bir sitenin garajında duran 2 otomobil yandı. Sahibinin kent dışında olduğu öğrenilen otomobilin bagajındaki LPG tankının şans eseri patlamaması olası bir faciayı önledi.

Yangın, saat 19.30 sıralarında Yeni Mahalle Hasan Polatkan Caddesi'nde bulunan Somuncu Baba Sitesi'ne ait garajda çıktı. Garaja yan yana park edilen Adil Ören'e ait 78 ST 817 plakalı otomobil ile Erkan Özmen'e ait 78 SL 606 plakalı otomobil henüz tespit edilemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Site sakinlerinin haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri garajın demir kapılarını açıldıktan sonra yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında otomobiller kullanılmaz hale geldi. İstanbul'da olduğu öğrenilen Erkan Özmen'e ait otomobilin bagaj kısmında bulunan simit şeklindeki LPG tankının şans eseri patlamaması olası bir faciayı önledi.

Yangında garajın depo olarak kullanılan bölümünde bulunan eski beyaz eşyalar, yatak ve yorganların yanı sıra 5 bisiklet de tamamen yandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

- K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Somuncu Baba Safranbolu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title