Haberler

Karabük'te 21 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Karabük’te polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, bir ikamette yapılan aramada ekili 21 kök hint keneviri ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Karabük'te polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, bir ikamette yapılan aramada ekili 21 kök hint keneviri ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında, Karabük'ün 5000 Evler Mahallesinde 17 numaralı cadde üzerindeki M..T(37) isimli şahsa ait ikametin bahçesinde yapılan aramada, 1 adet saksı içinde ve 20 adet bahçeye ekili halde hint keneviri ele geçirildi. Boyları 15 ile 100 cm arasında değişen toplamda 21 kök hint keneviri bitkisi Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince toplandı. M.T. (37) isimli şahıs gözaltına alınırken hakkında adli işlem başlatıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title