Haberler

Karabük Muhtarlarından Milletvekillerine Ziyaret

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği yöneticileri ve üyelerinden oluşan bir heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği yöneticileri ve üyelerinden oluşan bir heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

İlk olarak Şahin'in parti genel merkezindeki makamına giden muhtarlar adına konuşan Dernek Başkanı ve Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, sorunları ve talepleri aktardı.

Şahin de yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin ülke genelinde olduğu gibi Karabük'te de AK Parti lehine büyük bir başarı ile sonuçlandığını söyleyerek, herkese teşekkür etti.

"Bir seçimi daha sükunetle yaşadık" diyen Şahin, "Karabük'te de vatandaşlarımız demokrasiye olan bağlılığını gerçekten bir kere daha gösterdiler. Hemşehrilerimiz iradelerini ortaya koydular ve Burhanettin hocayla bizi kendilerini temsilen TBMM'ye gönderdiler. AK Parti dördüncü kez tek başına iktidarı yakaladı. Hükümet programımız belli oldu ve artık Meclis çalışmaya başladı. Tüm bunların başında olan bizim vadettiklerimiz var. Ne vadetmişsek zamanında gerçekleştireceğiz. Vatandaşların çözüm bekleyen sorunları var, vatandaş 'Bizim sorunlarımızı çözeceğinize inanıyoruz' dedi ve bizim omuzlarımıza yükledi. İnşallah bunun gereğini yapmanın gayret ve çabası içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Karabük için büyük projeleri olduğundan bahseden Şahin, şunları kaydetti:

"Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yatak kapasitesini arttırma çalışması içindeyiz. 600-700'e çıkartma hedefindeyiz. Ek bir bina yapacağız ve 150 yataklı olacak gibi görünüyor ama biz bunu biraz daha arttırabilir miyiz düşüncesindeyiz, 300 yatak kapasitesi gibi. Siz muhtarlar da halka hizmet yolunda çıktığımız bu süreçte sürekli bizler ile irtibat içinde olmalısınız. Gerekirse bizi tazyik edeceksiniz ve rahat bırakmayacaksınız."

Heyet, daha sonra TBMM'ye geçerek Uysal'ı da makamında ziyaret edip bir süre görüştü.

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Uysal Mehmet Ali Şahin Karabük Merkez Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title