Haberler

Karabük Minibüs Terminali Çeşmenin Açılışı Gerçekleşti

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından Karabük Minibüs Terminaline yaptırılan çeşmenin açılışı gerçekleşti.

Açılışa, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Mütevelli Heyeti Başkanı Vakıf Genel Başkanı Hamit Hamidettin Ateş, Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Eğitim ve İlmi Araştırma Müdürü Resul Kesenceli, çok hayırlı hizmetlere imza attıklarını söyleyerek, "Su her zaman önemli bir hayırdır. İnsanoğlunun dünden bugüne tükettiği ve hayati önemi olan su, insanın yaradılışında da önemli yer tutar. Burada yaptığımız çeşmeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah burada hayırlı hizmetlere imza atacağız" dedi.

Daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Genel Başkanı Hamit Hamidettin Ateş ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, çeşmenin açılış kurdelesini kesti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hulusi Efendi Mehmet Ali Tunç Rafet Vergili Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title