Haberler

Karabük Kurumlar Vergisi Rekortmenlerine Plaket Verildi

Güncelleme:

Vergi Beyannamesi veren mükelleflerden Kurumlar Vergisinde birinci Kardemir D.Ç. San. Tic. A.Ş.'ye, ikinci Mescier D.Ç. San. Tic. Ltd. Şti.'ye ve üçüncü Çebioğlu Yapı San. Tic. Ltd. Şti.'ye plaketleri düzenlenen törenle verildi.

Düzenlenen törene Vali izzetin Küçük, Garnizon Komutanı J. K. Albay Samit Tokmak, Vali Yardımcıları Abidin Ünsal, Erkan Çapar ve Tarkan Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Safranbolu, Ovacık ve Eflani Kaymakamları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, TSO Başkanı Sedat Namal, TSO Meclis Başkanı Timurçin Saylar, Siyasi Parti Başkanları, STK Başkanları ve daire müdürleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Defterdar Osman Koçaş "Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumum bütün kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının arttırılması, idare ile mükellefler arasındaki ilişkilerin sağlıklı ve düzenli hale getirilmesi amacıyla Vergi Haftası kutlanmaktadır. 25. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 2012 mali yılı vergilendirme dönemi Karabük ili gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri ödül ve plaket törenine hoş geldiniz. Kazançlarının bir kısmını hiç düşünmeden, tereddüt etmeden, gelecek için, daha müreffeh ve çağdaş bir Türkiye için vergi vermek suretiyle gelir ve kurumlar vergisinde ilk üç dereceye giren mükelleflerimize günün anısına plaketlerini takdim edeceğiz. Zekât nasıl fakirin hakkı ise, vergi de devletin hakkıdır." dedi.

Kurumlar vergisinde 1. olan Kardemir D.Ç. San Tic A.Ş. ye plaketini vermek üzere kürsüye gelen Vali İzzettin Küçük "Devlet düzeni dediğimiz şey aslında vergi üzerine kurulan siyasi bir birlikteliktir. Türkiye'de vergi hızla tabana yayılıyor, iletişim ve elektronik sistemlerin gelişmesi ile beraber vergi hesaplanması ve ödemesi çok daha kolay hale geldi. Eskiden dayatan, bu böyledir diyen ve geri adım atmayan devletten, şu anda uzlaşı yolları arayan bir devlet anlayışına geçmiş bulunuyoruz. Bu yaklaşım kamu vicdanını rahatlatıyor ve vergi oranlarını yükseltiyor. Karabük'teki tahakkuk ve tahsilât oranları Türkiye ortalamasının çok üstünde. Bu da çok sevindirici bir şey, Karabük halkının devletine, borcuna olan sadakatini gösteriyor. Anlayışlı, uzlaşı içinde ticaret ve esnaf erbabını anlamaya dönük bir empati kurdukları için Defterdarlık personelini tebrik ediyorum" dedi.

Kurumlar Vergisinde 1. olan Kardemir D.Ç. San. Tic. A.Ş. adına Genel Müdür Fadıl Demirel'e plaketi Vali İzzettin Küçük, 2. olan Mescier D.Ç. San. Tic. Ltd. Şti.'ne Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rafet Vergili Türkiye Mescier Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title