Haberler

Karabük) Karabük'te Silahlı Saldırı

(KARABÜK) Karabük'te silahlı saldırıKARABÜK (İHA) - Karabük'te evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ayağından yaralanırken, olayı gerçekleştirilen 3 kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

(KARABÜK) Karabük'te silahlı saldırı

KARABÜK (İHA) - Karabük'te evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ayağından yaralanırken, olayı gerçekleştirilen 3 kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı mahallesinde evinin önünde Yiğitcan B. isimli şahısa bir araç içersinden doğru ateş açıldı. Silahlı saldırı sonrası Y. B. ayağından yaralanırken, olayı gerçekleştiren şahsılar ise kaçtı.

112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Y.B. tedavi altına alınırken, olay sonrası harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri plakası belirlenen aracın peşine düştü. Ekipler kısa sürede aracı ve içinde bulunan E.A., M.K. ve K.K. isimli şahsıları kıskıvrak yakaladı. Ekiplerin araç içinde yaptıkları aramada ruhsatsız 9 mm tabanca ile bir av tüfeği ele geçirdi. Polis ekiplerince gözaltına alınan 3 kişi daha sonra emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayı gerçekleştiren E.A. ile yanında bulunan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşı küçük olan K.K ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Kayabaşı Karabük 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title