Haberler

Karabük Kalp Krizinden Ölen Hastanın Yakınları Doktora Saldırdı-1

Karabük'te, kalp krizi geçiren oturduğu apartmanın görevlisine ilk müdahaleyi yapıp ambulansla hastaneye kaldırılmasına yardım eden acil tıp uzmanı Şenol Kadir Köstekci, hastanede ölen adamın 2 yakınının saldırısına uğradı.

Karabük'te, kalp krizi geçiren oturduğu apartmanın görevlisine ilk müdahaleyi yapıp ambulansla hastaneye kaldırılmasına yardım eden acil tıp uzmanı Şenol Kadir Köstekci, hastanede ölen adamın 2 yakınının saldırısına uğradı. Köstekci'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan 2 kişi, serbest bırakıldı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Acil Tıp Uzmanı 40 yaşındaki Şenol Kadir Köstekci, önceki gün Safranbolu Yeni Mahalle Bağlar Caddesi'nde oturduğu apartmanda kalp krizi geçiren kapıcı 48 yaşındaki Salim Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Salim Yılmaz, doktorun müdahalesinden sonra çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile özel hastaneye kaldırıldı. Şenol Kadir Köstekci de anestezi uzmanı eşi ile birlikte sağlık durumunu merak ettiği Salim Yılmaz'ın peşinden hastaneye gitti. Şenol Kadir Köstekci, hastanenin acil servisinde de Salim Yılmaz'ın müdahalesinde yer aldı. Ancak tüm çabalara rağmen Salim Yılmaz kurtarılamadı.

HASTANEDE DOKTORA SALDIRDILAR

Salim Yılmaz'ın ölüm haberi üzerine hastaneye gelen yakınları 32 yaşındaki Tevfik Y. ile 27 yaşındaki Emrah D., iddiaya göre doktor Şenol Kadir Köstekci'ye acil serviste tepki gösterdi. Ölen kapıcının iki yakını, Köstekci'yi yaka paça tutup acil servisten dışarıya çıkararak saldırdı. Köstekci, güvenlik görevlileri ile polisler araya girmesiyle sakinleştirilen 2 kişiden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

'İYİLİK YAPTIK, BÖYLE ÖDÜLLENDİRİLDİK'

Kapıcının yakınlarının saldırı sırasında kendisine bıçak salladıklarını ve sırtından hafif yaralandığını eve gidince fark ettiğini anlatan Şenol Kadir Köstekci, şöyle konuştu.

"1.5 saat uğraşmamıza rağmen komşumuzu kaybettik. Akrabaları olduğunu öğrendiğim 2 kişi tarafından darp edildim. Yakamı tutup, tehdit ederek beni dışarıya çıkardılar. Dışarıda tekme atmaya çalıştılar. Kendimi korumaya çalıştım. Polisler müdahale etti. Eve geldiğimde eşim sırtımdaki bıçak yarasını gördü. Sonra hastaneye gittik. Bıçak 3 santim daha gitse hayatta olmayabilirdim. İyilik yaptık, böyle ödüllendirildik. 'İyilik yap kötülük bul' demişler. Bu şekilde oldu."

SAĞLIK ÇALIŞANLARI SALDIRIYI KINADI

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli de Şenol Kadir Köstekci'ye yapılan saldırıyı basın açıklamasıyla kınadı. Hastane önünde toplanan sağlık çalışanları adına konuşan Türk Tabipleri Birliği Karabük Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Aksakal, bu tür saldırıların yıllardır siyasetçilerin topluma ekmiş olduğu nifakların bir ürünü olarak gerçekleştiğini söyledi. Basın açıklaması sırasında kalabalığın yanına gelen bir kişi ise daha önce bir doktorun saldırısına uğradığını iddia ederek sağlık çalışanlarına tepki gösterdi. Sağlık çalışanlarının karşılık vermesi üzerine tartışma çıktı. Tepkili vatandaş, yanındaki eşi tarafından uzaklaştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salim Yılmaz Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title