Haberler

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uzun'dan İnceleme

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Üçbaş köyünde devam eden yol asfaltlama ve genişletme çalışmalarını inceledi.

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Üçbaş köyünde devam eden yol asfaltlama ve genişletme çalışmalarını inceledi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi imkanlarıyla yıl içinde yüz kilometrelik bir yol ağını asfaltlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hedeflerinin 73 kilometresini gerçekleştirdiklerini aktaran Uzun, şöyle konuştu:

"Burada yaklaşık 11 kilometrelik bir yolu asfaltlama yapacağız. Bizde bulunan araçlar ile asfaltlama işlemini tek araç yoluyla hallediyoruz. Bu sene hedefimiz için yaklaşık 10 milyon lira harcamamız gerekiyordu. Biz kendi imkanlarımızla yaptığımız için buradan 6 milyon lira kar elde ettik. Tüm ilçelerde çalışmalarımız var. En kısa zamanda çalışmalarımız tamamlayacağız. Kış gelmeden önce asfaltlama işlemlerimiz sona erecek. Köy yollarımız çok güzel bir görünüme kavuşuyor. Devletimiz her yere hizmet götürüyor. İl Özel İdare olarak bizler üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Karabük Üçbaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title