Haberler

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Uzun'dan Ziyaret

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki'yi ziyaret etti.

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki'yi ziyaret etti.

Uzun, ziyarette yaptığı konuşmada, TÜED'in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve emeklilerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Her insanın geleceğinin emeklilik olduğunu aktaran Uzun, "İnsan emekli olduktan sonra bir boşlukta olduğunu düşünüyor. Hayatının büyük bir bölümünü çalışmakla geçirdiği için boş oturmak sıkıcı geliyor. Eski Karabük Valisi Orhan Alimoğlu zamanında emeklilerin bir şeylerle meşgul olması için proje başlatmıştık. Emeklilerimize fidanlar dağıtmıştık. Emeklilerimiz boş durmaktansa bahçesi olanlar bahçeyle, el becerisi olanlar başka işler uğraşabilirler. Bu konuda sizlerin fikirleri varsa biz milletvekillerimiz ve valimizin desteğini alarak elimizden geleni yapmaya çalışırız." diye konuştu.

Tiryaki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Özel İdaresinin de Karabük'te önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title