Haberler

Karabük Hırsızlık Şüphelileri Polis Takibiyle Yakalandı

Hırsızlık şüphelileri polis takibiyle yakalandıKARABÜK'te, bir inşaattan 3 bin 210 TL değerinde inşaat kalıp tahtası çalan 3 şüpheliden 2'si, polisin takibi sonucu yakalandı.

Hırsızlık şüphelileri polis takibiyle yakalandı

KARABÜK'te, bir inşaattan 3 bin 210 TL değerinde inşaat kalıp tahtası çalan 3 şüpheliden 2'si, polisin takibi sonucu yakalandı.

3 kişi, dün gece Bahçelievler Mahallesi'ndeki apartman inşaatından çaldıkları kalıp tahtalarını 34 GK 9563 plakalı kapalı kasa kamyonete yükleyerek kaçtı. Durumu fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis kamyonetin peşine düştü. Namal Kavşağı'nda polisin 'Dur' ihtarına uymayan şüpheliler, polis otosuna çarpıktan sonra araçlarını bırakıp yaya olarak kaçmaya devam etti. Polis, ara sokaklara kaçan şüphelilerden 26 yaşındaki Gökhan S. ve 50 yaşındaki Duran B.'yi yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kaçmayı başaran ve hırsızlık suçlarından toplam 15 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu için hakkında yakalama kararı olan G.S. ise aranıyor. Kamyonette ele geçirilen inşaat malzemeleri sahibine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title