Haberler

Karabük Emniyeti ile Mavi Ateş Taraftar Grubundan Anlamlı Kampanya

Karabük Emniyet Müdürlüğü personeli, sivil toplum kuruluşları, vatandaşların yanı sıra Kardemir Karabükspor taraftarlar derneği Mavi Ateş üyeleri, başlatılan kampanya kapsamında Doğu’da görev yapan polis ve askerler için yiyecek, giyecek ve kuru gıdadan oluşan hediye paketleri gönderdi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü personeli, sivil toplum kuruluşları, vatandaşların yanı sıra Kardemir Karabükspor taraftarlar derneği Mavi Ateş üyeleri, başlatılan kampanya kapsamında Doğu'da görev yapan polis ve askerler için yiyecek, giyecek ve kuru gıdadan oluşan hediye paketleri gönderdi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta önce başlatılan kampanya kapsamında, gıda ve giyecekten oluşan hediye paketleri hazırlandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü binasında kolilenen kuru gıda ve kışlık erzakları polis ve askerlere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Türkiye'nin birçok ilinde böyle bir kampanya başlatıldığını söyleyerek, "Karabük Emniyet Teşkilatının yanı sıra Mavi Ateş taraftar grubu ile birçok sivil toplum örgütü bu kampanyaya destek çıktı. Karabük'teki sivil toplum örgütleri ve Mavi Ateş taraftar grubunun böyle bir güzel organizasyona sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor Mavi Ateş Taraftar Derneği Başkanı Erol Ünlü ise Karabük Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu bu kampanyaya destek olmak için Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'i arayarak, Mavi Ateş taraftar grubu olarak kampanyaya destek vermek istediklerini söyledi. Ünlü, "Biz de elimizden geldiğince kuru gıda ve kışlık erzakların yanı sıra Karabük ve Karabükspor'u anımsatacak forma, kaşkol, atkı gibi çeşitli hediyeleri koliledik. Emniyet Polis Teşkilatı'na da bir nebze olsun moral olur inşallah. Bu çalışmalarda biz her zaman Mavi Ateş taraftar grubu olarak Emniyet Teşkilatının yanındayız" dedi.

Taraftarlar daha sonra 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' yazılı pankart ile hatıra fotoğraf çektirerek pankartı da hediye paketi yapıp gönderdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serhat Tezsever Erol Ünlü Politika Güncel Haberler

title