Haberler

Karabük Elektrik Direği Devrildi, İşçi Yaralandı

Karabük'te, elektrik tellerinin toprak altına alınması işinde çalışan 43 yaşındaki Bilal Tosun'un tırmandığı beton elektrik direği park halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Karabük'te, elektrik tellerinin toprak altına alınması işinde çalışan 43 yaşındaki Bilal Tosun'un tırmandığı beton elektrik direği park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Direk ile birlikte yere düşen işçi yaralandı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi. Mahalledeki elektrik hattının yenilenerek toprak altına alınması işini yapan firmanın çalışanlarından Bilal Tosun, elektrik tellerini sökmek için toprağa gömülü olan beton direğe tırmandı. Yağmur nedeniyle toprağın yumuşaması sonucu direk devrildi. Direk, park halindeki Sefer Ertaş'a ait 78 BK 070 plakalı otomobilin üzerine, işçi de savrularak caddeye düştü. İlk müdahalesini caddedeki eczane çalışanlarının yaptığı Bilal Tosun, gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Düşerek savrulması işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan Tosun'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yandaki diğer aracın üzerine kayıp zarar vermesini önlemek için direk vince halatla bağlandı. Sürücüsü bulunan otomobilin alınmasından sonra direk de üzerine düştüğü aracın üzerinden vinç yardımıyla kaldırıldı. Ardından da güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılan yol yeniden açıldı.Otomobilde büyük hasar oluşurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şirinevler Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title