Haberler

    Karabük Cimbom İçin İddialı

    Karabükspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

    Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, "5 futbolcumuzdan yoksun çalışıyoruz. Bütün olumsuz gelişmelere rağmen güçlü rakibimiz Galatasaray'dan puan alacak kaliteye sahibiz" dedi.

    Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, çalışmaları 5 futbolcularından yoksun sürdürdüklerini söyledi.

    Beykan Şimşek, Samba Sow, İshak Doğan, Lomana Tresor Lua Lua ve Ahmet İlhan Özek'in antrenmanlarda yer almadığını ifade eden Gölbek, "İshak Doğan'ın hacda olan babası Halil Doğan vefat etmiş. Kendisi izin aldı ve Almanya'ya gitti. Ailesini alarak Sudi Arabistan'a gidecek ve babasını defnedecek. Ayrıca Lua Lua'nında amcası vefat etti. Lua Lua'da cenazeye katılmak için ülkesine gitti. Her iki futbolcumuza da baş sağlığı ve sabır diliyoruz" şeklinde konuştu.

    Gölbek, sakatlığı devam eden Ahmet İlhan Özek 'in de takımla çalışamadığını anlatarak, "Bu futbolcumuzu Galatasaray maçına yetiştirmeye gayret ediyoruz. 20 Yaş Altı Milli Takımı kadrosunda bulunan Beykan Şimşek ve Mali Milli Takımına çağrılan Samba Sow da antrenmanlarımızda yok. 5 futbolcumuzdan yoksun çalışıyoruz. Bütün olumsuz gelişmelere rağmen güçlü rakibimiz Galatasaray'dan puan alacak kaliteye sahibiz" ifadesini kullandı.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Beykan Şimşek Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title