Haberler

Karabük Belediyesinden Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesini ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesini ziyaret etti.

Vergili, burada yaptığı konuşmada, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için çalıştıklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve temininde daha hassas davranıyoruz. Onların yaşam alanlarını daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getireceğiz. Onların isteklerine imkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Muhittin Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, derneklerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karabük'te 3. yaya köprüsünün temeli atıldı

Karabük Belediyesi tarafından Kayabaşı Mahallesi ile Bağ-Essan Sanayi Sitesi arasına yapılacak köprünün temeli atıldı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, törende yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca kentte köklü değişikliklere imza attığını söyledi.

"Eski Karabük yok artık. Yaşanabilir bir kent için çabalıyoruz" diyen Vergili, "Esentepe-Şirinevler ve Yenişehir-Kartaltepe yaya köprüsünden sonra sıra burada artık. Şehirde ulaşımı ucuz ve vatandaşımızın kolayca ulaşabileceği şekle getirmek temel hedefimiz" ifadesini kullandı.

Daha sonra dualarla köprünün temeli atıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Rafet Vergili Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title