Haberler

Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2016 yılını çok yoğun geçirdiklerini, 2017 yılını da hazır olduklarını bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2016 yılını çok yoğun geçirdiklerini, 2017 yılını da hazır olduklarını bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılı programında hiçbir aksaklık olmadığını, hedeflerinin hepsine hemen hemen ulaştıklarını söyledi.

2016 yılı içinde hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdiklerini ifade eden Vergili, "İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantılarıyla sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. 2016 yılını çok yoğun bir şekilde geçirdik, 2017 yılına da hazırız." diye konuştu.

Karabük'te altyapısından üstyapısına kadar birçok alanda çalışmalar yapıldığını vurgulayan Vergili, şöyle konuştu:

"Yeni yılda ilimizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Karabük'ün gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımızla el ele güzel ilimizin geleceği için çalışacağız. Karabük-Safranbolu arasına yapılan köprünün inşaatı bitti. Şubat ayı sonunda açılışını yapmayı düşünüyoruz. Araç Çayı kenarındaki düzenleme çalışmalarının da sonuna gelindi. 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan pazar yeri ile ilgili projemiz de bitme aşamasında. Asfaltla ilgili hemen hemen çoğu problemlerin tamamını hallettik. Asfaltsız yerimiz kalmadı. Sosyal yaşam merkezlerimizin eksiklikleri tamamlandı."

Devlet Demir Yolları'nda bulunan araziyle ilgili 2017'de çalışmaların devam edeceğini anlatan Vergili, Bayır Mahallesi'nde bulunan eski fabrikaların olduğu yerde, kentsel dönüşümün devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title