Haberler

Karabük Basının Acı Günü

Karabük'te yayın yapan BRTV Televizyonunun Haber Daire Başkanı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Mustafa Yanık hayatını kaybetti.

Karabük'te yayın yapan BRTV Televizyonunun Haber Daire Başkanı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Mustafa Yanık hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 yıldır pankreas kanseri tedavisi gören gazeteci-yazar Mustafa Yanık, son olarak bayramı Bolu'da çocuklarıyla birlikte geçirirken durumu ağırlaşarak Bolu Çağsu Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir haftadır yatarak tedavi gören Yanık'ın son 5 beş günü ise yoğun bakımda geçti. Karabük'ün güçlü sesi ve kalemi olan Mustafa Yanık uzun süredir yaşadığı hastalık nedeniyle bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Karabük basın camiasının duayeni, BRTV Televizyonu Haber Daire Başkanı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şube Başkanı gazeteci-yazar Mustafa Yanık'ın vefat haberini üzüntü ile öğrendiğini belirten Vali İzzettin Küçük, yayınladığı taziye mesajında Mustafa Yanık'a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, mesai arkadaşları ve basın camiasına sabır ve başsağlığı diledi.

Diğer yandan Mustafa Yanık'ın naaşı, bugün Bolu'dan Karabük'e getirilerek, yarın uzun yıllardır görev yaptığı BRTV televizyonu önünde bir tören düzenlendikten sonra Çamlık Camiinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Safranbolu'nun Kuzyakahacılar köyünde toprağa verilecek. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yanık Karabük Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title