Haberler

Karabük Akaryakıt İstasyonunda Alacak Kavgası 1 Yaralı

Akaryakıt istasyonunda alacak kavgası 1 yaralı KARABÜK'te, Tufan ve Serkan A. kardeşler, araarında alacak anlaşmazlığı bulunan Ercan Çukur'u, akaryakıt istasyonunda yumruklayıp pompalı tüfekle bacağına ateş ederek yaraladı.

Akaryakıt istasyonunda alacak kavgası 1 yaralı

KARABÜK'te, Tufan ve Serkan A. kardeşler, araarında alacak anlaşmazlığı bulunan Ercan Çukur'u, akaryakıt istasyonunda yumruklayıp pompalı tüfekle bacağına ateş ederek yaraladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından iki kardeş kaçtı. Olay, sabah saatlerinde Balıklar Kayası Mevkii'nde meydana geldi. Tufan ve Serkan A. kardeşler, iddiaya göre alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Ercan Çukur'un otomobilinin önünü kendi otomobilleriyle kesti. Çukur, otomobilden inip yakındaki akaryakıt istasyonuna sığındı. İki kardeş, otomobilleriyle kovaladıkları Çukur'u istasyonda kıstırıp yumrukladıktan sonra pompalı tüfekle bacağına ateş etti. Ercan Çukur yaralanırken, Tufan ve Serkan A. kaçtı. İlk müdahalesini istasyon çalışanlarının yaptığı Ercan Çukur, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çukur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Çukur'un yumruklanması ve pompalı ile vurulması akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerine el koya polis, iki kardeşi yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan aracında pompalı silah bulunan Ercan Çukur'un, 1 hafta önce Tufan ve Serkan A. kardeşlerin otomobiline park halindeyken silahla ateş açtığı belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title