Haberler

Karabıyık'tan Stk Temsilcilerine Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulhekim Karabıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulhekim Karabıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Aday Adayı Abdulhekim Karabıyık, aday adaylığını açıklamasının ardından yaptığı ilçe ziyaretlerinin ardından STK temsilcileriyle bir araya gelmeye başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası, Memur-Sen ve MÜSİAD'ı ziyaret eden Karabıyık, 14 yıl bir fiil AK Parti teşkilatlarında üstlenmiş olduğu çeşitli görevlerden sonra milletvekili aday adaylığı sürecinde kendilerinden destek istedi. İlk olarak Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve yönetimini ziyaret eden Karabıyık, Van ekonomisinin can damarı olan odanın talep ve sıkıntılarını dinleyip, milletvekili olması durumunda odanın sorun ve talepleri konusunda özel ilgileneceğini belirtti.

Buradan ayrılan Karabıyık, daha sonra Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar ve yönetimini ziyaret etti. Karşılıklı geçen sıcak sohbetin ardından çıkmış olduğu bu yolda kendilerinden dua ve destek isteyen Karabıyık, son olarak MÜSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal'ı ziyaret etti.

MÜSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal ise, MÜSİAD'ın kuruluşunun 25. yılını doldurduklarını ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü arasında olduklarını söyledi. Türkiye ekonomisine yön veren ve sorumluluklarının bilincinde olan bir kuruluş olarak öncelikle Van'ın bir milyon yüz bine ulaşan nüfusunun üç yüz elli bine yakın bir rakamının gençlerden oluştuğunu ve bu rakamın da yarısına yakınının işsiz olduğunu belirten Baynal, bu konuda önemli projelerinin olduğunu ve acil bir şekilde de yeni istidam alanlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek Abdulhekim Karabıyık'a çıktığı bu yolda başarılar diledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title