Haberler

Karabekir Ortaokulundan Örnek Gelenek

Oltu Karabekir Ortaokulu Müdürlüğü tarafından okuldan bu yıl tayinle ayrılan İngilizce Öğretmeni Gönül Sarıyar için bir veda yemeği düzenlendi.

Oltu Karabekir Ortaokulu Müdürlüğü tarafından okuldan bu yıl tayinle ayrılan İngilizce Öğretmeni Gönül Sarıyar için bir veda yemeği düzenlendi.

Karabekir Ortaokulu Müdürü Sıtkı Toksoy yemek öncesi tayini çıktığı için okuldan ayrılmak zorunda kalan öğretmen Gönül Sarıyar'a hizmetleri anısına bir plaket verdi.

Okul Müdürü Toksoy, veda yemeğinin yıllara dayanan bir gelenek olduğuna vurgu yaptı. Toksoy, "Okulumuzdan ayrılan arkadaşlarımıza, düzenlediğimiz yemek eşliğinde çalıştığı yıllar anısına birer plaket ve çiçek takdim ediyoruz. Bu artık bir gelenek olarak kalıcı hale geldi" dedi.

"Gelenekleri devam ettirmek zordur" diyen Müdür Toksoy okul olarak bu geleneği sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.

Toksoy, "Biz, arkadaşımızın bedenen buradan ayrılmış olmasına rağmen; eserleriyle yaptığı çalışmalarla, hatıralarıyla okulumuzda olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle kendisine yeni okulunda ve hayatının her alanında üstün başarılar dileriz. Bundan sonra da evi gibi her zaman okulumuza kendisini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Tayini çıkan öğretmen Gönül Sarıyar ise kendisi için düzenlenen sürpriz yemek ve plaket karşısında oldukça duygulandığını belirterek büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

Sarıyar, "Tüm arkadaşlarıma, öğrencilerime ve okul idarecilerime bu duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra yemeğe geçildi. Hoş ve samimi bir ortamda geçen yemek programı sonunda bol bol sohbet edilip, eğlenildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıyar Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title