Haberler

Karabalık, Ulus Mahallesi'nde

Gün boyu farklı mahallelerde bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, akşamları da kahve sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gün boyu farklı mahallelerde bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, akşamları da kahve sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki akşam da Ulus Mahallesi'nde mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Karabalık, Kartepe'deki yatırımların her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Kartepe Belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarının da yoğun katılım gösterdiği Ulus Mahallesi'ndeki kahve sohbetinde Başkan Şükrü Karabalık yanında Ulus Mahalle Muhtarı İbrahim Kır eşliğinde mahalle sakinleri ile samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği sohbette Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, aday adayı olarak vatandaşların karşısına çıktığını belirterek, "Bugün karşınıza belediye başkan aday adayı olarak geldim. Bu süreçte bizi ziyaret etmedi demesinler diye ilçemizdeki 6 belediye başkan aday adayı ve 68 meclis üyesi aday adayı gibi ben de sizden destek istiyorum" dedi.

Kartepe'nin yaşadığı değişim ve gelişimin sürmesi için sağlanan yeni yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan Karabalık, " Kartepe'de 2009 yılında 70 bin olan nüfusumuz bugün 103 bin oldu. Bu süreçte Kartepe'nin hangi bölgesine bakarsanız bakalım, çalışmalar devam ediyor. Kimileri aleyhte veya lehte söylemlerde bulunuyor. Biz hiç birine takılıp da bakacak durumda değiliz. Biz önümüze bakarak işimizle meşgul oluyoruz. 2009 yılında devraldığımız Kartepe ile bugünkü Kartepe'yi mukayese edersek aradaki muazzam değişimi farkı görebiliyoruz. Kartepe'nin her bölgesinde herkesin hizmet ihtiyacına karşılık verecek hizmetler Allah'a şükür olsun ki görülüyor" dedi.

Kartepe'nin bugün bir marka olduğuna da dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Sahip olduğumuz değerleri göğsümüzü kabartacak hizmetlerle donattık. Farklı illerden gelip ilçeye gelen vatandaşlarımızla beraber hepimiz Kartepeli olduk. Bu güzel ilçede birlik ve beraberliğe sahip olduğumuz için Kartepelilik kültürüne sahip çıkarak destek olan sizlere teşekkür ederim. Bugün aday adayı olarak karşınıza gelen ve bugüne kadar hep destekçimiz olan sizlerden bir kez daha desteklerinizi bekliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabalık İbrahim Kır Kartepe Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title