Haberler

Karabağlar'da Her Gün 800 Kişiye İftar

Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün dört noktada, toplam 800 kişiye iftar yemeği verecek.

Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün dört noktada, toplam 800 kişiye iftar yemeği verecek. İlk iftara Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katılarak vatandaşlarla iftar yemeği yedi.

Karabağlar Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlar için özel hazırlanan alanlarda iftar yemeği dağıtacak. Buna göre Dostluk Bulvarı Eserkent futbol sahası yanı, Limontepe Pazar yeri, Eskiizmir Caddesi Yıkık Cami karşısı ve Eski Çamlık Atatürk Endüstri Meslek Lisesi yanına hazırlanan alanlarda vatandaşlar iftarlarını açabilecek.

İlk iftara Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi. Ramazan'ın özellikle fakire fukaraya sahip çıkılan, hoşgörüyü yayan ve tüm toplumsal barış içerisinde, huzur ortamı içerisinde yürüyen bir ay olduğunu belirten Başkan Selvitopu halkın Ramazan ayını kutladı. Selvitopu, "Biz de yerel yönetim olarak tüm İslam dünyasının Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Huzur ve barış ortamında geçmesi için elimizden gelen katkıyı koyacağız. Tüm Karabağlar halkının Ramazan ayını kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muhittin Selvitopu Karabağlar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title