Haberler

Karabağlar Başkanına Sahip Çıktı

Karabağlar’da işçilerin alacaklarına yönelik soruna kısa sürede çözüm üreten ve Karabağlar halkının da mağduriyetini önleyen Başkan Selvitopu, kamuoyundan tam not aldı.

Karabağlar'da işçilerin alacaklarına yönelik soruna kısa sürede çözüm üreten ve Karabağlar halkının da mağduriyetini önleyen Başkan Selvitopu, kamuoyundan tam not aldı. Selvitopu, Ege Tv'de katıldığı ana haber programında sürece ilişkin açıklamalarda bulundu ve "Buralar şikayet makamı değil, hizmet makamıdır." Diyerek çalışma prensibini bir kez daha ortaya koydu. Belediye çalışanları da başkanın kısa sürede sorunu çözmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek zor günlerde Selvitopu'na destek olma sözü verdiler.

Şeffaf, açık, katılımcı anlayışla belediyeyi yönetme sözü veren ve göreve geldiği günden beri halkla bütünleşen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışanların alacaklarına ilişkin zor geçen bir süreci kısa sürede çözmeyi başararak da işçilerin takdirini topladı. Belediyede ve belediyenin şirketi KARBEL'de adeta tasarruf seferberliği başlatan Muhittin Selvitopu, önce kendi makam aracının yanı sıra başkan yardımcılarının da kullandığı 11 aracı satışa çıkardı. Ardından da yapımı süren yeni belediye binasında Karbel şirketinin sahip olduğu hissenin satışını meclis gündemine taşıdı. Önceki akşam gerçekleştirilen olağanüstü meclis toplantısında şirketin hissesinin satışını içeren maddenin de olduğu 6 madde oybirliği ile meclisten geçti.

Meclis toplantının ardından bir televizyon kanalında canlı yayına katılan ve sürece ilişkin soruları yanıtlayan Muhittin Selvitopu, mali disiplini sağlayarak bir daha bu tür sıkıntıların yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi. Mali sıkıntıları aştıktan sonra hizmete odaklanacaklarını ifade eden Selvitopu şunları söyledi:

SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

"Yapımı devam eden yeni belediye binamızda 1/5 oranında KARBEL şirketimizin hissesi vardı. Onun satışıyla ilgili meclis kararı alındı. Oybirliği ile meclisten geçti. Belediyede ve Karbel şirketinde tüm tasarruf tedbirlerini uygulayarak mali açıdan nefes almayı amaçlıyoruz. 3-5 ay sonra bu tür sorunları aşarız. Bir başka konu, şirkete ait 11 araçla ilgili satış kararı alındı ve bu araçlar 6 Haziran'da satışa çıkacak. Mali krizi aşabilmek için sadece satışlarla çözüm üretmek yerine tüm tasarruf tedbirlerini uygulayarak sorunun çözümünden yanayız. Şirketin mali yapısını düzelttikten sonra bir çok sorun da zaten kendiliğinden çözülecektir. Bu tür sıkıntıları bir daha yaşamayacağız. Çalışan arkadaşlarımız da yaşamayacak ve günü gününe maaşlarını alacaklar. Bu makamlar şikayet değil hizmet makamlarıdır. Bu sorunları giderdikten sonra hizmete odaklanacağız."

Öte yandan, Başkan Selvitopu'nun alacak sorununu kısa sürede çözmesi belediye çalışanlarını da mutlu etti. İşçiler Selvitopu'na zor günlerde destek olma sözü verdiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Karabağlar Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title