Haberler

Karabağ, Geleneği Bozmadı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da eşi Bahriye Karabağ ile birlikte bir dizi bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramı'nda da eşi Bahriye Karabağ ile birlikte bir dizi bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Hasan Karabağ'ın Ramazan Bayramı'nda ilk durağı Bayraklı Merkez Camisi oldu. Burada bayram namazı kılan Başkan Karabağ namazın ardından imam ile birlikte vatandaşların bayram tebriklerini kabul etti.

EV ZİYARETLERİ

Başkan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, 7 yıldır gerçekleştirdikleri geleneksel bayram ziyaretlerine Murat Zafer Dolgun'un Manavkuyu Mahallesinde bulunan evi ile başladı. Dolgun ailesi ile bayram sohbeti eden Karabağ'ın ikinci durağı ise yine Manavkuyu Mahallesinde ikamet eden Osman Karaoğlan oldu. Karaoğlan ailesinin fertleri ile tanışan Başkan Karabağ torunlarıyla uzun uzun sohbet etti.

BAYRAKLI'YI KONUŞTULAR

Karabağ daha sonra Cengizhan Mahallesinde yaşayan Mahmut Gültekin'in evine misafir oldu. Gittiği her evde ilgiyle karşılaşan Karabağ burada evin reisi Mahmut Gültekin ile eski Bayraklı'yı ve ortak arkadaşlarını konuştu. Karabağ'ın son durağı ise geçtiğimiz hafta vefat eden, 2009-2014 yılları arasında CHP Bayraklı Meclis üyeliği yapan Hıdır Akgün'ün Gümüşpala Mahallesindeki evi oldu. Karabağ Akgün'ü akrabalarıyla birlikte anıp hep birlikte dua etti.

TRAFİK KURALLARI UYARISI

Başkan Karabağ, "Başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'nin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, mutlu ve huzurlu bir bayram geçmesini dilerim. Bu Bayram tatilinde yola çıkan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymasını ve dikkatli olmasını ayrıca rica ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Hasan Karabağ Karaoğlan Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title