Haberler

Karabağ'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Valiliği Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi’ni ziyaret ederek, anneler gününü kutladı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Valiliği Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi'ni ziyaret ederek, anneler gününü kutladı. Huzurevi sakinleriyle tek tek selamlaşıp, annelere karanfil dağıtan başkan Karabağ, "Tüm annelerin bu özel günü kutlu olsun" dedi.

Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi'nde yaşayan annelerin gününü kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sizleri böyle mutlu görmek, beni daha çok mutlu ediyor" diye konuştu. Huzurevine Bayraklı İzmirliler Derneği üyeleriyle birlikte gelen Karabağ, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, karanfil verdi. Anneler Günü'nde kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren yaşlılar da, neşeli bir gün geçirdi.

PASTA KESİLDİ

Başkan Karabağ daha sonra anneler günü için hazırlanan pastayı huzurevi sakinleriyle birlikte keserek, keyifle sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı anlamlı ziyaret, huzurevindekilere de eğlenceli dakikalar sundu. Anneler gününü huzurevi anneleriyle birlikte kutlayarak, herkesle yakından ilgilenen Başkan Karabağ, "Huzurevi sakinlerimizi daha rahat, daha güzel bir ortamda yaşatmak için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapıyoruz. Onların mutlu olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Tüm annelerin anneler gününü kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" diye kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Valiliği Hasan Karabağ Anneler Günü Bayraklı Yerel Haberler

title