Haberler

Karaarslan: "Sorumluluklarımızı Biliyoruz"

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, teşkilat üyeleri ile birlikte Toros Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti.

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, teşkilat üyeleri ile birlikte Toros Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Dr. Cüneyt Karaarslan, beraberindeki partililerle Toros mahalle muhtarlığında buluşarak, mahallenin sıkıntı ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Dr. Cüneyt Karaarslan, yol, kanalizasyon ve su gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin asli görevleri olduğunu anımsatarak, "Biz bu hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliği özümsemiş insanlar olarak halkımızın bu konudaki beklentilerin cevap vermeye çalışıyoruz" dedi.

Bir ülkenin toplumun tüm bireylerinin yanı sıra çocuğuna, sahipsizine, yaşlısına ve engellisine sahip çıktığı sürece güçlü olabileceğinin altını çizen Dr. Karaarslan, "Bu değerler aynı zamanda gelişmişlik kriterlerinin bir parçasını oluşturuyor. Biz bunları sosyal belediyeciliğin bir gereği olmasının yanı sıra insani bir sorumluluk olarak da görüyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Karaarslan, meslektaşları Dr. Doğanay Kürkçü ve eşi Prof. Dr. Mehmet Kürkçü'nün hayırlı olsun yemeğine de katıldı.

Dr. Karaarslan, Toros Mahallesi'nde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve çok sayıda siyasetçinin de katıldığı Behçet Kavak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sorumluluklarını bildiklerini belirten Karaarslan, "Her ne kadar 21. yüzyılın iletişim tekniği insanlarla birebir birlikte olmak değilmiş gibi görünüyor olsa da, benim insanım hala net bir şekilde dokunulmayı, gözünün gözüne değmesini, elinin eline değmesini arzu ediyor. Bizde bu gerçeği bilerek vatandaşlarımızın hem acı günlerinde hem de iyi günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Ekibimle birlikte onların cenazelerinde, düğünlerinde, açılışlarında, eğlencelerinde birebir yanlarında bulunmak için canla başla onlarla zaman geçirmeye çalışıyoruz. Biz seçildiğimizde de aynı şekilde vatandaşımızla her zaman sırt sırta, omuz omuza, iç içe olacağız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title