Haberler

Kara ve Deniz Hudutların 941 Kaçak Yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan toplam 722, Ege Denizi’ndeki kara sularında ise 219 kişinin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan toplam 722, Ege Denizi'ndeki kara sularında ise 219 kişinin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından hudutlarda yasa dışı geçmeye çalışırken yakalanan kişiler ve ele geçirilen malzemelere ilişkin bilgi verdi. Buna göre, gün içerisinde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 678, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 9 kişi yakalandı. Suriye sınırındaki bu müdahaleler sonucunda bir adet araç, beş adet büyükbaş hayvan, 845 gram esrar, 20 kilogram çay, altı adet cep telefonu, yedi adet elektronik malzeme ile iki adet sim kartı ele geçirildi.

Irak'dan Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 33, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 2 kişi yakalandı. Ayrıca Irak hududunda bir adet araç, 2 bin 250 karton sigara ele geçirildi. Kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan toplam 722, Ege Denizi'ndeki kara sularında ise 219 kişi yakalandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Ege Denizi Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title