Haberler

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak Erzincan'da

Kara Kuvvetleri Komutanı (KKK) Orgeneral Salih Zeki Çolak, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan'a geldi.

Kara Kuvvetleri Komutanı (KKK) Orgeneral Salih Zeki Çolak, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan'a geldi.

Yüksek Askeri Şura kararları ile 1'nci Ordu Komutanlığı görevinden Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan Orgeneral Salih Zeki Çolak, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla askeri uçakla Erzincan'a geldi. ilk olarak 3'ncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş'ı ziyaret eden KKK Orgeneral Çolak, daha sonra valiliğe geçti. Vali Süleyman Kahraman tarafından karşılanan KKK Orgeneral Çolak, Valilik şeref defterini imzaladı. Vali Kahraman ziyaret bitiminde Orgeneral Çolak'a bakır tabak, Orgeneral Çolak da Vali Kahraman'a Kara Kuvvetleri Komutanlığı logosunun bulunduğu plaket hediye etti. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, görüşme ardından Erzincan'dan ayrıldı. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Salih Zeki Erzincan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title