Haberler

Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar'dan ABD'ye Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Orgeneral Hulusi Akar'ın, bu ziyareti 3 yıl önce Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'den sonra Washington'daki en üst düzeyde temas olacak.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ray Odierno'nun davetlisi olarak Washington'a gitti. Özel'den sonra ABD'ye yapılan bu ziyaret Washington'daki en üst düzeyde temas olacak.

3 YIL SONRA BİR İLK

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 13.30'da Washington'a giden Orgeneral Akar'ın, bu ziyareti, 3 yıl önce Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'den sonra Washington'daki en üst düzeyde temas olacak.

IŞİD ELE ALINACAK

Hulusi Akar'ın ziyareti sırasında koalisyon güçlerinin IŞİD ile mücadelesi ve bölgede yaşananların konuşulması bekleniyor. Toplantılarda ayrıca eğit-donat programınında masaya yatırılması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Akar Necdet Özel Washington Önemsiz Sıkıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

murat aslan Mobil-ANDROID:

Bu komutanların ABD gitmeleri hiç hayıra alemet işler değil.

15
2
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

gelecek genel kurmay baskani icazet almaya gitmis necdet ozel gibi... kimin komutani olduklari malum.

5
7
yanıtYanıtla
Türk Mobil-ANDROID:

kürtlerin Aryan ırkına mensup diyen arkadaşın içtiğinin aynı sından bende istiyorum kafaya bak süper.. kürtlerin hangi ırk tan olduğu belli araştırmaya gerek yok yediği kaba sıçana it derler soyuda it soyudur.

9
1
yanıtYanıtla
Kürt-türk alemi ervahtan gelmistir...?:

evet yanlis duymadiniz beyler, , kürtler, türkler ve dünyadaki , , bütün milletlerin hepside, , , i alemi ervahtan, , , , gelmislerdir, , , yani ruhlar aleminden geldik, , niye geldik, , dünyada iyilik ve kötülüklerle bir ömür boyu cesitli ibadetlerle, , haramlarla helallarla, imtihan olup, yine geldigimiz yere gidecegiz, , kazananlar ve kaybedenler, , , orada ALLAH TARAFINDAN ACIKLANACAKTIR. . .

6
1
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Günah çıkarmaya gitmiştir

3
4
yanıtYanıtla
kaddafi:

ASLINDA GELIR GELMEZ RÜTBELERINI SÖKMEK LAZIM DESEM DIYECEM NEYSE BOS VERIN HAYIRDIR DIYELIM CUVALI UNUTMUSLARSADA HATIRLATALIM

2
2
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Demek ki bu genelkurmay başkanı olacak.

2
2
yanıtYanıtla
ilker geçici Mobil-ANDROID:

anlık istihbarat ve stratejik ortaklık konuları.sinir güvenliği ulusal güvenlik konularda unutulmamalı sayın komutanım

2
1
yanıtYanıtla
Bozkurt viyanaMobil-IOS:

Kürtler aryan irkinami mensup harbi Malin teki bu abd hayranmis normal onlardan güzel kalles yoktur o yüzden Allah im akil ver bu malla

2
0
yanıtYanıtla
ABIZER:

basbakan yada devletli gidemiyormu artik hayret neden acaba askerin guney doguda nelerin oldugnu bilmiyor abd ye gidiyor yoksa obama 17 ve 25 aralik hirsizliklarini unutmadimi acaba tekrarliyacak diye gitmiyorlar bence

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title