Haberler

Kara: "Kabasakal'da 250 Villanın Kanalizasyonu Göle Akıyor"

Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Zafer Kara, Kabasakal mevkisinde 250 villanın kanalizasyon suyunun Seyhan Baraj Gölü’ne aktığını belirterek yetkilileri göreve davet etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Zafer Kara, Kabasakal mevkisinde 250 villanın kanalizasyon suyunun Seyhan Baraj Gölü'ne aktığını belirterek yetkilileri göreve davet etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin mayıs ayı ilk oturumu Meclis Başkanvekili Murat Cevheribucak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kara, 250 villanın kanalizasyon suyunun Seyhan Baraj Gölü'ne aktığını geçen yıl da gündeme getirdiğini ancak hala bir adım atılmadığını söyledi. Kara, "Hele kışın o fosseptikler dolduğunda sabaha kadar su göle akıyor. ASKİ Genel Müdürüme de bunu izah ettim. 'Yol açılmazsa kanalizasyon yapamayız' dediler. 'Teknik olarak böyle bir şartı yoktur. Dağ başında bile yapılabilecek bir iş' dediğim halde 30 kilometre çapı içerisindeki Kabasakal'a kanalizasyon yapmamakta ısrar ediyorlar. Toplam bedelinin de 400 bin lirayı geçeceğini sanmıyorum. Maalesef niye ısrar ediyorlarsa bu konuda, hayret ediyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Baraj Gölü Zafer Kara AK Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title