Haberler

Kara, Gazeteciler Günü'nde Kilis Basını ile Bir Araya Geldi

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Kilisli gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle Kilisli gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

Kilis Belediyesi Konukevi'nde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz ve Mehmet Akif Yavuzlu ve Basın Yayın Müdürü Hüseyin Erkmen de katıldı.

Neşeli bir ortamda geçen kahvaltı sonrasında açıklama yapan Kara, Kilis'te görev yapan Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Belediye'nin yapmış olduğu çalışmaları iyi bir şekilde yansıttıkları için gazetecilere teşekkür eden Kara, " Zevkli olduğu kadar, zor olan bu görevi sürdürdüğünüz için öncelikle sizi tebrik ediyorum. Biz Belediye olarak yaklaşık 2 yıllık süre içerisinde birçok iş yaptık. Siz de bizim yaptığımız bu işleri iyi bir şekilde yansıttınız. Bundan sonraki süreçte her ay bir temel atma ve nisan mayıs ayları itibariyle de her ay bir açılış yapacağız. Eski Kilis evlerinin restore işini elimizden geldiğince yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sizlerin de bu konuda bize destek olarak daha fazla Kilis Evinin restore edilmesi konusunda teşvik edici olmanızı istiyoruz" dedi.

Bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kara " Resul Osman Dağı'nı yaz aylarında piknik yapılacak duruma getireceğiz. Kadınlara özel bir Fitness Salonu'nun temelini önümüzdeki günlerde atıyoruz. Önümüzdeki dönem Sosyal ve Kültürel etkinliklere daha çok önem vereceğiz. İlk etapta kadınlara yönelik olarak farklı şehirlerimize geziler düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Kahvaltı sonrası Başkan Kara ve Yardımcıları "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle gazetecilere hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Cuma Özdemir Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title