Haberler

'Kara Ekmek' Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek'ten sevenlerine üzücü haber geldi. Dizi, 25 Aralık Cuma günü yayınlanacak 37. bölümüyle final yapıyor.

Atv'nin Limon Film yapım imzalı sevilen dizisi Kara Ekmek'ten sevenlerine üzücü haber geldi. Dizi, 25 Aralık Cuma günü yayınlanacak 37. bölümüyle final yapıyor.

ÖNEMLİ İSİMLER OYNUYORDU

Dizinin başrollerini; Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Engin Hepileri, Anıl İlter, Elifcan Ongurlar, Başak Daşman ve Gülçin Santırcıoğlu paylaşıyor.

Kara Ekmek, final bölümüyle 25 Aralık Cuma akşamı Atv ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Atv Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

cem tuna:

Turkuvaz Grubu. . . RTE''nin damadının şirkeyi. . . Atv, A Haber, A Spor, Minikalar, SABAH ve benzeri bu gruba ait yandaş kanallar. . . . Son derece taraflı yayınları var. Atv eskiden Dizi konusunda önde bir kanaldı. . Ancak o çok geçmişte kaldı. . Asla bu kanalları seyretmem ve seyrettirmem. . Basın ne kadar özgür ve objektifse o kadar Saygındır. . .

5
13
yanıtYanıtla
KÖROĞLU:

AMAAANNN GÜLE GÜLE UMARIM HEPSİ BİTER DE MİLLETTE RAHAT EDER.

11
6
yanıtYanıtla
Adanalı:

çok basit evinden televizyonu kaldır sorun biter

yanıt4
yanıt8
ŞAH:

seviyor muydunuz

13
4
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Atv dizi tutturamadi bu sezon komik sanatcilari mafya rolu verirsen pek de ciddiye almiyorsun demektir

10
6
yanıtYanıtla
Bilgin olsun:

İyi takıp etmiyorsun anlaşılan. ATV bu sezon yayına soktuğu dört dizisinden bir tek Analar ve Anneler dizisi yayından kalktı. Kırgın Çiçekler ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi pazartesi ve salı''ya birincilikleriyle damga vuran diziler. Evli ve Öfkeli pazar gününün birincisi olan O Ses Türkiye den sonra izlenen dizi. Gündüz kuşağını hiç demiyorum bile orda hep zirvede. ATV bu yılın en başarılı kanalı. Eylül ayından beri zirve de. . . Medya da da en çok haberi yapılan diziler ATV dizileridir

yanıt19
yanıt16
sevda:

Aynen atv bu sezon bomba gibi.kirgin cicekler benim favori dizim.bir bölümünü bile kacirmiyorum. Evli ve ofkelini de severek izliyorum.

yanıt7
yanıt2
gıcık olmuşş:

darısı kösem sultana

11
3
yanıtYanıtla
Aysu:

Kadın oyuncular içerisinde bir tek Özlem Yılmaz örneği vardır, sadece işini yapan magazinel olmayan oynadığı hiçbir dizi reytinge yenilip yayından kalkmayan. Bu ilk oldu onun için. Yine de 1. 5 sezon iyi bir ömür Kara Ekmek için. Bu dizi büyük bir ihtimalle Haziran da final yapacaktı 6 ay erkene alındı. Yine de başarısız sayılmaz sosyal medya da iyi reytingi vardı. . Şu bir gerçek ki Kenan, Kıvanç, Cansu, Bergüzar, Tuba, Engin''nin olmadığı bir arena da Dizi tutturmaca oynanır yapımcılar tarafından

13
0
yanıtYanıtla
Sevda:

DİZİLERİN GERÇEK HAYATLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKALARI YOK.ESKİDEN KANAL SAYISI AZ OLDUĞU İÇİN MİLLET MECBUREN İZLİYORDU. ŞİMDİ İNSANLAR DAHA GERÇEKÇİ YAYINLARI SEYRETMEYİ TERCİH EDİYOR. YANİ MİLLET YEMİYOR ARTIK.

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title