Haberler

Çarşaflı Kadın, Elleri Çıplak Diye Alışveriş Merkezinden Kovuldu

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da çarşaflı bir kadın elleri 'çıplak' olduğu için din polisi tarafından alışveriş merkezinden kovuldu.

Suudi Arabistan'ın kuzey doğusunda bulunan Hail kentindeki Barzan Alışveriş Merkezi'nde çarşaflı bir kadın elleri 'çıplak' olduğu gerekçesiyle din polisi tarafından alışveriş merkezinden kovuldu.

ÖNCE AZAR SONRA KOVULMA!

Daily Telegraph'ın haberine göre, Suudi Arabistan'ın kuzey doğusunda bulunan Hail kentindeki Barzan Alışveriş Merkezi'ne gelen bir kadın ellerinde eldiven olmadığı ve dolayısıyla 'ellerini iffetsizce sergilediği' gerekçesiyle resmi adı 'Fazileti Yüceltme ve Günahı Önleme Komisyonu' olan 'din ve ahlak polisi tarafından önce azarlandı, sonra da kovuldu.

CEP TELEFONUYLA GİZLİCE ÇEKİLDİ

Bir cep telefonuyla gizlice çekilen görüntülere göre, başından ayaklarına kadar kara çarşaf giyen kadının ellerinin 'çıplak' olduğunu fark eden kırmızı kefiyeli din polisi kendisine itiraz eden kadını bağırarak azarladıktan sonra "Git buradan...Tek kelime söyleme... Bir eldiven giy." deyip alışveriş merkezinden uzaklaştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Alışveriş Yaşam Kültür Sanat Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

celikMobil-ANDROID:

Ulan ayyaslar AKP le ne alakasi var ?

11
14
yanıtYanıtla
BalıkesirmobilWeb@haberler.com:

KAHROLSUN SERİAT YASASİN CUMHURİYET YASASİN LAİKLİK

12
12
yanıtYanıtla
Sevim:

Yorumlardaki tepkilere bakıyorumda, yok ninja, yok yobaz. . Adamlar kibarca uyarmışlar, sonuçta kanunları böyle. Gelelim din kısmına: islam dininde tesettür vardır fakat böyle itici, ve heryanı örtme anlamında değil. . Ayrıca Adamlar bizim gibi kadınları öldürmüyor, hergün kadın cinayetleri haberi gelmiyor Arabistanda. Kocası hapisten çıkıp hanımını bıçaklıyamıyor çünkü suç oranı fazla değil. Ayrıca eşleride ayyaşlar gibi içip içip hanımlarını dövmüyorlar.

6
16
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!:

PİS YOBAZLAR ELLERİYLE BİLE TAHRİK OLAN YARATIKLAR İNSANMISINIZ BE ALLAH İNSANI NİYE YARATMIŞ BU KADINLARA EZİYETİNİZ NE BÖYLE YA GÜYA DİN EMRETMİŞ DİYOLAR ALLAH BELANIZI VERSİN

13
8
yanıtYanıtla
Kemal:

Zorunuza mı gitti. kanunları böyle.

8
12
yanıtYanıtla
anarşist:

Dininiz inancınız batsın. Hala şeriata evet diyenler özelliklede kadınlar bir daha düşünsün. köle bir yaşamaya kesinlikle hayır. Şimdi çıkıp sakın kimse de bana gerçek din bu değil demesin. ya gerçeği gösterin yada çenenizi kapatın. . .

11
9
yanıtYanıtla
GÜNEY:

AKP NİN İSTEDİĞİ TÜRKİYE BU OLSA GEREK

17
3
yanıtYanıtla
nefret:

Iste bütün yobazlarin mutlu olacaklari bir yer. Hadi size güle güle:-)))

13
6
yanıtYanıtla
bir dostmobilWeb@haberler.com:

Kahrolsun laiklik keşke Türkiyede de olsa

11
8
yanıtYanıtla
irşat polisi:

bence her müslüman ülkeye din polisliği kurumu gereklidir. . başkanlık sisteminden ve yeni anayasadan sonra yüzde 99 u müslüman olan türkiyedede din polisliği kurumu düşünülmelidir. . din polisi toplumda açık sacık ve uygunsuz giyinen kişileri uyarmak, gerekirse tutuklamak ve toplumda nizamı ve şeriatı hakim kılmakla görevlidirler. . yozlaşmanın önüne geçebilmek için çok işlevseldirler. .

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title