Haberler

Kar Yağışı Ulaşımı Aksattı

Kar yağışı ulaşımı aksattı- Olumsuz hava koşulları nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu ulaşıma kapandı Kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı ulaşımı aksattı- Olumsuz hava koşulları nedeniyle Denizli- Antalya Karayolu ulaşıma kapandı Kar yağışı nedeniyle Denizli- Antalya Karayolu ulaşıma kapandı. Denizli'de gece başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu, tır ve çekicilerin bölgeden geçişine izin verilmedi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle Denizli- Antalya Karayolu'nun Cankurtaran mevkisinde trafikte aksama yaşandı ve yol ulaşıma kapandı. Trafik ekipleri, Denizli çıkışındaki Bağbaşı bölgesinden Antalya ve Muğla yönüne gidecek zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.Kar lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı, Karayolları ekipleri de kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bozkurt ve Çardak ilçelerindeki kar yağışı dolayısıyla Denizli-Afyonkarahisar Karayolu'ndaki ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. .

Kaynak: AA / Güncel

Cankurtaran Antalya Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title